Projektbeskrivning

WORDPRESS

Din väg till jobbet börjar hos oss

Kontakta oss

LÄR DIG WORDPRESS MED MILJONBEMANNING

Vill du lära dig hur man bygger hemsidor i WordPress?

Nu erbjuder vi på miljonbemanning en kvalitativ kurs där du får kunskapen om hur man bygger hemsidor i WordPress. Du behöver inte ha några förkunskaper, men dock en grundläggande datorvana och en stor dos av nyfikenhet och kreativitet. Under de 10 planerade (distans och på kontor) träffarna kommer ni tillsammans med en kompetent kursledare a steg för steg gå igenom grunderna i hur man enkelt bygger upp en hemsida i WordPress. Ni kommer a bekanta er med plattformen, lära er hur man installerar teman, justerarinställningar, skapar menyer, får bilder, widgetar, och loggor aligga där de ska, samt hur man kopplar ihop hemsidan med appar som Google maps och sociala medier. Och mycket,mycket mer förstås!

KRAV:

  • Grundläggande datorhantering

  • Dator + uppkoppling till internet

Observera att det här inte är en tjänst utan en utbildning!

SÅ ANSÖKER DU:

Kontakta oss så hjälper vi dig.

KONTAKTA OSS

  • (0046) 08-400 22 750

  • info@miljonbemanning.se

  • Albyvägen 2, 145 59 Norsborg

PRIS:

5 990 kr

OM MILJONBEMANNINGS UTBILDNINGAR

Miljonbemanning arbetar löpande för att bredda utbudet av utbildningar. Vår målsättning och mission är att ta fram och erbjuda utbildningar som ökar möjligheten att få jobb och bredda sina chanser på arbetsmarknaden.

VÅRA UTBILDNINGAR

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om ni har funderingar eller frågor. Vi besvarar era funderingar via telefon, mail och kontaktformuläret här. Varmt Välkomna!