I spåren av Covid-19 ser vi nu ett enormt behov av omställning. Läget på arbetsmarknaden är tuffare än på mycket länge och vi behöver nu hjälpas åt med att skapa förutsättningar så att fler får möjligheter!

Vi slår nu upp dörrarna för våra nya kontor runt om i landet för att axla denna utmaning, numera hittar ni oss i Borås, Örebro, Växjö och Norrköping utöver, Stockholm, Göteborg och Malmö där vi redan finns!

Tillsammans med er hoppas vi kunna bidra till att fler får möjligheter att kliva in på arbetsmarknaden och göra skillnad!

Vill du som småföretagare hjälpa oss i denna resa?

Vi söker nu dig som delar vår vision och som vill arbeta med omställning, vi söker dig som brinner för att coacha och rusta arbetssökande, vi söker dig som har ett driv, engagemang och en vilja att göra skillnad!

Du kan genom ditt egna bolag bli vår underleverantör av stöd och matchningstjänster i ditt lokalområde, du utbildas i våra framgångsrika arbetsmetoder och får de förutsättningar du behöver för att klara utmaningarna du kommer ställas inför.

Vi arbetar idag i socioekonomiskt utsatta områden, där förutsättningar är som allra tuffast, av den enkla anledningen att vi helt enkelt är övertygade om att det är där Sveriges framtid finns! Och vi ska tillsammans ta tillvara på den!

Vill du vara med oss på denna resa, då samhället och arbetsmarknaden gör den största omställningen i modern tid?

Maila oss på info@miljonbemanning.se så hör vi av oss!