Hos oss hittar du Sveriges framtid!

Vi letar där ingen annan letar, vi finns där ingen annan finns!

Personaluthyrning

Vår erfarenhet, överlägsna målgruppskännedom och gedigna databas ger oss ett övertag. Vi hjälper dig när du behöver kompetens! Styrkan som finns hos oss är att en konsult från Miljonbemanning utmärker sig. Han eller hon gör det där lilla extra. Tar ansvar.

Det kan finnas lägen då ni behöver hyra in personal på heltid, vi ordnar rätt konsulter!

Det finns också lägen då ni kan behöva täcka upp för tillfälliga arbetstoppar eller kortare sjukfrånvaro vi finns då där för er! Det är också ett smart sätt att stärka den ordinarie personalstyrkan när du har ett mer långsiktigt behov.

Prata med en konsultchef

Rekrytering

En rekrytering handlar inte bara om att täcka ett behov. Minst lika mycket är det ett tillfälle att vitalisera organisationen och få in ny energi och nya kompetenser och synsätt. Och ungefär så enkelt kan Miljonbemannings erbjudande sammanfattas. Vi har både hjärnan och hjärtat för att matcha dem talanger ni söker.

Prata med en rekryterare

Rusta och Matcha

Du som är inskriven på Arbetsförmedlingen och berättigad till tjänsten Rusta och Matcha väljer själv vem som ska stötta dig i arbetet att hitta ett nytt jobb eller rätt utbildning. Här kan vi hjälpa dig via tjänsten Rusta och matcha.

Vi på Miljonbemanning vill hjälpa dig att hitta ett nytt jobb. Vi utgår från just dig som person och din situation för att stötta dig på bästa sätt. Du har dina erfarenheter och din kompetens och vi kan arbetssökning. Tillsammans blir vi ett starkt team! Hos oss får du individuellt stöd av våra coacher och handledare.

För att snabbt hitta ett nytt jobb är det viktigt med lokala nätverk. Det har vi. Vi har kontakt med arbetsgivare inom många olika branscher. Vi hjälper till med att hitta de dolda jobben på arbetsmarknaden, det vill säga de som inte annonseras ut.

Läs mer