Med en fortsatt och stark tillväxt lämnar vi 2018 bakom oss. Vi fortsätter växa och göra positivt resultat för 6e året i sträck!

Nu väntar vi in bokslutssiffrorna och av allt att döma så kvalificerar vi för och bli Gasell företag, en viktig milstolpe i vår fortsatta tillväxt. När vi nu blickar över 2019 är vårt mål att kunna dubbla omsättningen.

Vi ser en fortsatt kraftig efterfrågan på våra tjänster, kompetensförsörjningen är en stor utmaning i vårt avlånga land idag, och vi är bra på att tackla de utmaningarna, vi når till nya grupper, vi kan bedöma och validera reell kompetens genom våra allt mer digitaliserade processer och erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar oavsett om det är en vikarie i skolan som fattas eller en lagermedarbetare i lagret eller redovisningsekonom i kontoret – Ali Khalil, VD Miljonbemanning

Miljonbemanning har en affärsplan som gör att vi står pall både lågkonjunkturer och högkonjunkturer. I år bygger vi upp vårt utbildningsben och lanserar det samtidigt som vi ser en större efterfrågan inom vår omställningsverksamhet där vi rustar individer för arbete. Och våra bemannings och rekryteringsuppdrag gör att vi just nu går på högvarv.

Vi fortsätter samtidigt att digitalisera och effektivisera allt fler av våra processer, allt detta för att tillmötesgå alla våra kunders behov på bästa möjliga sätt.

Den personliga, humana delen behåller vi förstås och jobbar med i alla läger, vi fortsätter helt enkelt med att bemanna och rekrytera Sveriges Framtid!

Med vänlig hälsning,
Team Miljonbemanning
08-400 22 750