Gör skillnad på arbetsmarknaden tillsammans med oss

Bli en del av Miljonbemanning

Bli underleverantör

I en tid då arbetsmarknaden står inför utmaningar som vi inte sett på länge, strävar Miljonbemanning efter att vara en katalysator för positiv förändring. Genom att fokusera på omställning och nyskapande, vill vi skapa nya möjligheter för arbetssökande och företag. Vi söker individer som delar vår vision och passion för att göra en varaktig skillnad.

Varför välja Miljonbemanning?

Vi erbjuder en unik möjlighet att vara en del av en dynamisk och framåtblickande organisation. Genom att samarbeta med oss, blir du en del av en rörelse som har som mål att förändra arbetsmarknaden till det bättre, och därmed skapa en ljusare framtid för alla inblandade.

 • Engagemang: Vi engagerar oss i socioekonomiskt utsatta områden där behovet av vår service är som störst.
 • Utbildning och Stöd: Vi förser dig med utbildning i våra beprövade arbetsmetoder samt kontinuerligt stöd för att säkerställa din framgång.
 • Lokal Påverkan: Genom att fokusera på lokala initiativ och samarbeten, strävar vi efter att göra en konkret skillnad i de samhällen vi verkar.
 • Bli vår Partner

  Som vår partner får du möjligheten att driva ditt eget bolag med stöd av vårt välrenommerade varumärke och vår beprövade affärsmodell. Du blir en viktig del i vårt nätverk av professionella som arbetar för att rusta och matcha arbetssökande med rätt möjligheter.

 • Företagsstöd: Du får tillgång till en rad resurser och verktyg som hjälper dig att bygga och utveckla din verksamhet.
 • Nätverk och Samarbete

  I vår gemenskap av engagerade partners finner du en stark grund för samarbete och nätverksbyggande. Vi tror starkt på kraften av kollektivt arbete och delad erfarenhet för att driva positiva förändringar i arbetsmarknaden.

 • Aktiv Gemenskap: Idag är vi 45 drivna entreprenörer som gör skillnad för över 2 000 individer dagligen! Vår samarbetsanda och gemensamma mål skapar en miljö där vi tillsammans kan övervinna utmaningar och skapa meningsfulla förändringar.
 • Dela Erfarenheter

  Inom Miljonbemanning värdesätter vi kontinuerligt lärande och erfarenhetsutbyte. Genom att regelbundet träffas och dela med oss av våra insikter, skapar vi en kultur av ständig förbättring och innovation.

 • Regelbundna Träffar: Vi samlas årligen minst tre gånger för workshops där vi delar erfarenheter om hur vi kan hjälpa fler personer ut i arbete, samt hur vi kan utvecklas som entreprenörer. Dessa träffar erbjuder en utmärkt möjlighet att lära av varandra, diskutera utmaningar och brainstorma lösningar.
 • Kunskapsdelande: Våra sammankomster fokuserar på kunskapsdelande och personlig utveckling, vilket hjälper oss att ständigt förbättra våra metoder och arbetssätt.
 • Samarbete för Framgång: Genom att dela med oss av våra framgångar och lärdomar, stärker vi vårt nätverk och bidrar till varandras och hela nätverkets framgång.
 • Gör en Skillnad Idag!

  Vi står vid en viktig vändpunkt i arbetsmarknadens utveckling. Tillsammans har vi kraften att forma en bättre framtid genom engagemang, utbildning, och samarbete. Om du är lika passionerad som vi om att skapa positiva förändringar - bli underleverantör till Miljonbemanning för Rusta & Matcha idag!

  Anmäl dig idag och ta det första steget mot en mer inkluderande och framgångsrik arbetsmarknad!

  Skicka in din intresseanmälan nedan: