Visa alla inlägg
29 december 2022

Årskrönika 2022 | Miljonbemanning

Tiden går i raketfart! Nu har Miljonbemanning funnits i hela 10 år! Under dessa år har vi hunnit med en hel del och överträffat oss själva många gånger. När Shafik, Saleh och jag satt på McDonalds 2012 kunde vi aldrig föreställa oss, att vi 10 år senare, driva ett bolag med över 200 anställda – och framförallt att vi skulle skapa jobbmöjligheter och sätta tusentals personer i arbete.

2022 har varit en otrolig tillväxtresa. Vi har gjort fantastiska värvningar som kommer få Miljonbemanning att växa ännu mer. Redan i november nådde vi 100 miljoner vilket är en tillväxt på 203% – stort tack till våra konsulter för er otroliga passion och engagemang samt till våra kunder för ert förtroende!

Även i år har vårt arbete gladligen uppmärksammats. Vi har bland annat tilldelats Social Venture Network pris – med motiveringen att vi stuckit ut halsen och gjort något extra modigt. Därtill tilldelades vi Årets raket på Werkets  – för det matchningsföretag som växt mest.

Vi var på plats under Järvaveckan där vi pratade med politiker och Järvabor om arbetsmarknaden. Vi deltog även i ett panelsamtal på temat mångfald under Jobbfestivalen i Kungsträdgården, där vi berättade om vårt arbete för en mer inkluderande, jämlik och innovativ arbetsmarknad.

Att fylla 10 år är mäktigt! Det firade vi med en storslagen jubileumsfest på hemmaplan i Alby. Vi firade med våra nära och kära som betytt mycket för Miljonbemannings framgångsresa – utan er hade det inte varit möjligt.

Inför nästa år har vi tagit oss an nya uppdrag som vi ser framemot – ett år med nya möjligheter. Jag vill rikta ett stort tack till alla inom MB-familjen för att ni varje dag gör det där lilla extra, tillsammans är vi Sveriges framtid!

Tack för ett händelserikt och expanderande år!