Visa alla inlägg
2 februari 2024

Miljonbemanning tilldelas Hedersutmärkelsen från EY

Med stor glädje och tacksamhet delar vi med oss av den fantastiska nyheten att Miljonbemanning har tilldelats Hedersutmärkelsen Social Entrepreneurship Award.

Det är en ära att vara en del av detta positiva bidrag till samhället, och vi vill tacka alla som har stöttat oss på vår resa. Denna utmärkelse är ett erkännande av det hårda arbete och engagemang som vårt team har lagt ner för att skapa positiva förändringar. Vi ser fram emot att fortsätta vårt mål att göra skillnad och inspirera andra att följa sina entreprenöriella drömmar.

Ett stort tack till EY och juryn för denna hedersutmärkelse. Social Entrepreneurship Award delas ut för femte året i Sverige och går till en entreprenör som grundat ett företag vars kärnverksamhet bidrar till att skapa ett bättre samhälle.

Motiveringen till Miljonbemannings utmärkelse från EY:

"Årets sociala entreprenör går till Miljonbemanning och dess grundare Saleh, Shafik och Ali. Från sina erfarenheter i Alby på 1990-talet, har dessa individer bevittnat strukturella obalanser på arbetsmarknaden. Detta ledde dem till att skapa Miljonbemanning, ett företag som syftar till att minska kompetensgapet på arbetsmarknaden.

Genom att fokusera på kompetens och ambition snarare än bakgrund, strävar Miljonbemanning efter att skapa en inkluderande och fördomsfri arbetsmarknad där alla ges lika möjligheter. De har på ett inspirerande sätt visat hur social inkludering kan integreras i en framgångsrik affärsmodell.

I en tid där social rättvisa och arbetsmöjligheter är starkt sammanlänkade, speglar Miljonbemannings arbete denna koppling. Deras sociala påverkan sträcker sig över hela Sverige och bidrar till att skapa en mer rättvis arbetsmarknad. Årets sociala entreprenör är en välförtjänt utmärkelse som läggs till deras tidigare framgångar."

Om Miljonbemanning:

Miljonbemanning är en ledande aktör inom arbetsmarknadsrelaterade lösningar med en global närvaro. Vi arbetar för att anpassa arbetskraft med företagsbehov genom innovativa och skräddarsydda lösningar. Med en gedigen erfarenhet och engagemang för att främja sysselsättning strävar vi efter att skapa meningsfulla möjligheter för både arbetssökande och arbetsgivare.

För mer information om oss klicka här eller kontakta oss nedan..