Visa alla inlägg
22 september 2022

Ny Affärsområdeschef för Personaluthyrning

Abdullahi Mohamed blir ny chef för affärsområde – Personaluthyrning. Abdullahi är i grunden företagsekonom som arbetat väldigt mycket med B2B och personal, ledarskap, kundrelationer och uthyrning av personal. Han har en gedigen erfarenhet av att arbeta med bemanning och konsultande som komplement till företags verksamheter.

En stor bidragande faktor till att jag valde Miljonbemanning var att jag delar väldigt mycket företagets vision och syn på kompetensförsörjning, säger Abdullahi. Det råder stor kompetensbrist på den svenska arbetsmarknaden och medan många ser internationell rekrytering som en lösning, så ser vi tydligt att det finns väldigt mycket kompetens som går förlorat i Sverige. Där ska vi säkerställa som partner till våra kunder att vi tar vara på den kompetensen. Jag är glad att få möjligheten fortsätta utveckla Miljonbemannings fortsatta arbete med personaluthyrning och kompetensförsörjning.

Abdullahi har arbetat mycket med utvecklande av personal och verksamheter. Han har tidigare varit Sverigechef för Gorm Larsen Nordic och innan dess var han nordisk kundtjänstchef på Coty och har även drivit eget bolaget.

Vi välkomnar Abdullahi till Miljonbemanning och ser väldigt mycket fram emot ha med honom på vår spännande tillväxtresa framöver.