Visa alla inlägg
23 november 2023

Partnerskap med Help In Change!

Miljonbemanning och Help in Change har gått samman för att driva hållbara och meningsfulla anställningar för ukrainska nykomlingar i Sverige!

Miljonbemanning, ledande inom innovativa bemannings-, rekryterings- och upp-/omkompetenslösningar, samarbetar med Help in Change för att erbjuda heltäckande support och skapa möjligheter för nyanlända i Sverige.

På Help in Change är vi specialiserade på språkstöd, jobbcoachning och kompetensutveckling, för att ta itu med de unika kulturella och professionella utmaningarna som ukrainska nykomlingar står inför. Samtidigt briljerar Miljonbemanning, med sin långa erfarenhet av att samarbeta med privata och offentliga aktörer, i att förstå arbetsmarknaden och matcha arbetskrav med lämplig talang.

Tillsammans fokuserar vi på att bygga en mer inkluderande och stödjande arbetsmiljö för ukrainska nykomlingar i Sverige. Vårt samarbete kommer inte bara att gynna arbetsgivare och anställda utan också bidra till att främja en kultur av mångfald, inkludering och innovation på den svenska arbetsmarknaden.

Håll utkik för den positiva inverkan vi strävar efter att göra tillsammans!

Om Miljonbemanning:

Miljonbemanning är en ledande aktör inom arbetsmarknadsrelaterade lösningar med en global närvaro. Vi arbetar för att anpassa arbetskraft med företagsbehov genom innovativa och skräddarsydda lösningar. Med en gedigen erfarenhet och engagemang för att främja sysselsättning strävar vi efter att skapa meningsfulla möjligheter för både arbetssökande och arbetsgivare.

För mer information kontakta oss nedan.