Visa alla inlägg
28 september 2023

ESDP Conference & Awards 2023 i Amsterdam

Amsterdam, 25 september 2023 – Miljonbemanning gjorde avtryck på European Supplier Diversity Project Conference & Awards 2023 som hölls i Amsterdam. Denna årliga händelse, erkänd som Europas största sammankomst inom ämnet Mångfald bland Leverantörer, lyfter fram mångfald och ger företag möjlighet att blomstra tillsammans.

Som ett minoritetägt företag självt fungerar Miljonbemanning inte bara som en bemannings- och rekryteringsbyrå utan som en strategisk partner som engagerar sig i att främja mångfald och inkludering för att påskynda företagstillväxten.

En höjdpunkt under evenemang var Miljonbemannings Chief Business Officer, Saleh Karrani, som intog scenen som en framstående talare under panelen med temat Minority Businesses Matter - Stories from the Trenches." Panelen inkluderade inspirerande och motståndskraftiga berättelser från olika europeiska företag ägda av etniska minoriteter, där Saleh Karrani delade värdefulla insikter tillsammans med andra framstående talare som Kimberly Ofori, Solange Domaye och Surja Bose.

Miljonbemanning är stolta över att kunna erbjuda inspirerande, utmanande och engagerande föreläsningar som en del av sina tjänster. Dessa föreläsningar fungerar som ett kraftfullt verktyg för att motivera och driva positiv förändring inom organisationer och samhällen. Läs mer om våra föreläsningstjänster genom att besöka MB Society.

European Supplier Diversity Project Conference erbjöd en unik plattform dedikerad till att främja företag ägda av etniska minoriteter och invandrare, främja meningsfulla diskussioner, skapa ovärderliga nätverksmöjligheter och erbjuda insikter för att driva företagare mot större framgång. Vi delar detta åtagande för mångfald och inkludering som en integrerad del av sin dagliga verksamhet.

För mer information kontakta oss nedan.

Om Miljonbemanning:

Miljonbemanning är en ledande aktör inom arbetsmarknadsrelaterade lösningar med en global närvaro. Vi arbetar för att anpassa arbetskraft med företagsbehov genom innovativa och skräddarsydda lösningar. Med en gedigen erfarenhet och engagemang för att främja sysselsättning strävar vi efter att skapa meningsfulla möjligheter för både arbetssökande och arbetsgivare.