Visa alla inlägg
4 april 2024

Miljonbemanning vinner upphandling inom vård & omsorg

Vi är glada och stolta över att kunna meddela att vi återigen uppnått en betydande milstolpe i vår fortsatt tillväxt resa.

Efter den fina segern för cirka ett halvår sedan med Statistiska centralbyrån (SCB) för telefonintervjuare har vi nu säkrat en annan viktig upphandling som ytterligare befäster vår position som en nyckelspelare inom bemanningsbranschen på arbetsmarknaden.

Den nya upphandlingen handlar om bemanningstjänster inom vård och omsorg med distinkt fokus på legitimerad personal. Genom en tuff anbudsprocess ledd av Upphandling Södertörn inkluderande Tyresö kommun, Haninge kommun och Nynäshamn kommun har vi framgångsrikt visat vår konkurrenskraft genom att erbjuda inte bara den ekonomiskt mest fördelaktiga lösningen utan även den mest kvalitativa. Med ett imponerande anbud som överträffar våra konkurrenters har vi återigen bevisat vår förmåga att leverera högkvalitativa tjänster som uppfyller och överträffar de ställda kraven.

Denna upphandling som vi formellt tilldelades den 3 april 2024 är en del av projektet Bemanningstjänster vård och omsorg SUN 2023-140, vilket ytterligare förstärker vårt engagemang för att förbättra vård- och omsorgssektorn genom att tillhandahålla kvalificerad och dedikerad personal.

Vi vill ta detta tillfälle i akt att tacka alla våra konsulter, partner och kunder för deras stöd och förtroende. Det är tillsammans som vi kan uppnå enastående framgångar och fortsätta att sträva efter kvalitet i allt som vi gör.

För mer information, kontakt oss nedan:

Om Miljonbemanning:

Miljonbemanning är en ledande aktör inom arbetsmarknadsrelaterade lösningar med en global närvaro. Vi arbetar för att anpassa arbetskraft med företagsbehov genom innovativa och skräddarsydda lösningar. Med en gedigen erfarenhet och engagemang för att främja sysselsättning strävar vi efter att skapa meningsfulla möjligheter för både arbetssökande och arbetsgivare.