Visa alla inlägg
29 december 2023

Årskrönika 2023

Nu är det dags att avsluta 2023, vårt i särklass tuffaste år. Vi är en liten aktör i en stor värld, där händelser långt ifrån oss påverkar oss. Aldrig tidigare har vi konsumerat så mycket ekonominyheter som under det gångna året. Inflation, konjunkturläge och en tuff arbetsmarknad har lämnat sina avtryck.

Vi har behövt dra ner på tempot, bromsa upp vår expansiva tillväxtplan för att möta den verklighet vi befinner oss i. Nu när vi lägger detta år bakom oss, känner jag en enorm stolthet. Stolthet över alla kollegor som slitit och kämpat för att tillhandahålla kompetens till arbetsmarknaden med våra konsulter och deltagare.

Vi har tagit oss igenom detta år oerhört starka, och den positiva anda som präglar Miljonbemanning kommer att lyfta oss till nya höjder. Det är jag helt övertygad om.

Jag avslutar detta år med en enorm känsla av tacksamhet gentemot vår organisation, alla kollegor, kunder, partners, deltagare och alla andra som har varit med oss.

Nu tar vi det lite lugnare, laddar batterierna och spänner bältet inför ett 2024 där vi planerar att ta steget ut internationellt och fortsätta att förbättra oss inom vårt område!

Jag önskar er alla ett fantastiskt 2024 och avslutar med att skänka en tanke till alla våra medmänniskor där ute som befinner sig i svårare situationer, med förhoppning om en bättre framtid.

Ali Khalil, VD på Miljonbemanning