Lösningen på dina konsultbehovSveriges framtid

MB Work

MB Work hjälper dig som kund att effektivt täcka tillfälliga beläggningstoppar, hantera säsongsvariationer och bemanna upp vid tillväxt. Vi strävar efter att bygga långsiktiga samarbeten, där många av våra kunder väljer att anställa våra konsulter efter en tid. Våra flexibla lösningar möjliggör även hyrköp istället för traditionella provanställningar. Oavsett vilket behov du har, finns vi på MB Work här för att erbjuda den optimala lösningen.

På MB Work letar vi där ingen annan letar, och vi finns där ingen annan finns. Vi skapar förutsättningar för människor att växa, vilket ligger till grund för våra kunders framgång. Vi ser varje individ som unik med sina förmågor och potential, vilket öppnar upp för nya möjligheter inom rekrytering.

Vi värderar inte bara CV och historik, utan även människans vilja att lära och utvecklas. Hos MB Work vill vi göra skillnad för människor och vara en positiv kraft i samhället genom att främja sunda, hållbara och inspirerande arbetsmiljöer. Let us work wonders for you!

Våra bemanningstjänster: