Visa alla inlägg
7 juni 2024

Miljonbemanning bidrar till en framgångsrik Järvavecka 2024

Järvaveckan 2024 blev en fantastisk succé och vi på Miljonbemanning är stolta över att ha varit en del av detta betydelsefulla evenemang. Vi vill rikta ett stort tack till arrangörerna på Järvaveckan för förtroendet att leverera värdar till evenemanget.

Under alla fyra dagarna representerade 15 motiverade värdar från Miljonbemanning evenemanget med bravur. Inför uppdraget genomgick värdarna en gedigen utbildning för att vara väl förberedda på sina roller. Som en extra satsning på kompetensutveckling kommer värdarna även erbjudas en CV-workshop i efterhand, tillsammans med Järvaveckans partners. Där får de ytterligare verktyg och möjligheter att knyta värdefulla kontakter för att ta sig vidare i arbetslivet.

Vi vill rikta ett särskilt tack till våra fantastiska värdar som gjorde ett enastående jobb under evenemanget. Även ett stort tack till vår konsultchef Hamza som såg till att allt flöt på smidigt från Miljonbemannings sida. Slutligen vill vi också tacka Ahmed Abdirahman, Anton Ersare, Linda Skogsby och Helena Rönngren från Järvaveckan för ett utmärkt samarbete.

Järvaveckan har verkligen blivit en viktig mötesplats för samhället och vi är glada över att ha fått bidra till evenemangets framgång. Tack till alla inblandade som gjorde Järvaveckan 2024 möjlig - vi ser redan fram emot nästa års evenemang!

För mer information om våra tjänster inom bemanning och rekrytering, kontakta oss i formuläret nedan eller läs mer på: