Vi skapar framtiden vi vill ha - Sveriges framtid

MB Society

MB Society - din partner inom social hållbarhet, mångfald och inkludering.

Vi på MB Society har över ett decennium av erfarenhet inom områden som social hållbarhet, mångfald, inkludering, entreprenörskap och hållbar stadsutveckling. Vi är specialister inom vårt område och strävar efter att göra skillnad där det verkligen betyder som mest. Ofta finns vi och arbetar i yttre stadsdelar där behoven är som störst.

Vår kumulativa kunskap och erfarenhet har lett oss till att bli ledande inom vårt område. Vi arbetar med olika kunder, såsom företag, kommuner, fastighetsägare och andra organisationer som delar vår vision om en mer socialt hållbar framtid. Tillsammans tror vi att vi kan skapa positiva förändringar och en mer inkluderande och hållbar samhällsutveckling.

Utforska vårt breda utbud av tjänster och låt oss stötta dig på vägen mot framgång och social hållbarhet. Vi finns här för att hjälpa dig att skapa verklig förändring och göra positiv skillnad för samhället.

Våra workshops inkluderar:

  • Hållbar stadsutveckling: Utforska innovativa strategier och metoder för att bygga och utveckla hållbara städer. Lär dig om smarta lösningar, resurseffektivitet och socialt ansvarstagande för att skapa livskraftiga och miljövänliga urbana miljöer.
  • Hybrid Teams: Ta del av insikter och verktyg för att framgångsrikt navigera och maximera potentialen i hybridteam. Utforska bästa praxis för att hantera arbetsgrupper som kombinerar både fysiska och virtuella element, och skapa en samarbetskultur som ökar produktivitet och engagemang.
  • Socialt entreprenörskap: Få kunskap och inspiration för att bli en banbrytande social entreprenör. Lär dig hur du kan använda ditt entreprenörskap för att adressera samhällsutmaningar, skapa socialt värde och främja hållbarhet. Ta del av framgångsberättelser och konkreta verktyg för att driva social förändring och göra en verklig skillnad.
  • Vi erbjuder även insiktsrapporter som ger dig djupare förståelse för aktuella trender och utmaningar inom områden som mångfald, inkludering och hållbarhet. Våra insiktsrapporter är en värdefull tjänst som hjälper dig att hålla dig uppdaterad och ta välgrundade beslut i en snabbrörlig arbetsmiljö.

    Vill du vara med och skapa en framtid för alla?