Ranya Said blir ny chef för affärsområde – Omställning & Utbildning. Hon har tidigare varit VD för Hero Kompetens, ett norskt storbolag inom utbildning- och arbetsmarknadsbranschen. Innan dess var hon VD för Södertälje bolaget, Telge Tillväxt, ett bemanningsbolag för unga vuxna som har det svårt att hitta sitt första arbete.

Min ambition är att bidra till ett mer jämlikt och hållbart samhälle. Jag drivs av att kunna vara med och förändra samhället till det bättre, speciellt för utsatta grupper. Jag ser framemot att utveckla Miljonbemanning ytterligare och på så vis bidra en hållbar värld där vi skapar värde för samhället. Tacksam för förtroendet och ödmjuk inför uppdraget.

Ranya Said har en bakgrund som sociolog och statsvetare och på senare år innehar hon även rektorsexamen på Stockholms universitet. Hon har en gedigen bakgrund med en stor kunskap och förståelse för branschen och de samhällsutmaningar vi står inför. Ranya är en erfaren ledare med vana av att affärsutveckla, samordna och leda olika organisationer och projekt.

När vi nu befinner oss i en rejäl tillväxtresa gäller det att omge sig med kompetenta personer, som delar vår vision och våra värderingar som vill vara med och utveckla samhället till det bättre – oerhört glad att vi lyckats headhunta in Ranya – som berikar organisationen med sitt ledarskap och förmåga att ta processer från ax till limpa, resan har bara börjat och den här limpan kommer förhoppningsvis bli helt underbart god när den börjar ta form!
– Ali Khalil, CEO och medgrundare på Miljonbemanning