Sedan tidigare leverar Miljonbemanning omställningstjänster runt om i landet. Bland annat genom tjänsten stöd och matchning (STOM)

Nu utökar vi portfölj med även Rusta & matcha tjänster.
I spåren av Covid-19 ser vi nu ett enormt behov av omställning. Läget på arbetsmarknaden är tuffare än på mycket länge och vi behöver nu hjälpas åt med att skapa förutsättningar så att fler får möjligheter!

Vi slår nu upp dörrarna för våra nya kontor runt om i landet för att axla denna utmaning.
På kartbilden ovan och på vår hemsida kan du se vart ditt närmsta kontor ligger.

Prognoserna pekar på en enormt hög arbetslöshet mätt ur ett svenskt perspektiv. Arbetsförmedlingen konstaterar själva att läget är ytterst allvarligt och att vi redan till sommaren kan ha en arbetslöshet på dryga 10% och det kan bli värre.

Vill du som småföretagare hjälpa oss i denna resa?
Vi söker nu dig som delar vår vision och som vill arbeta med omställning, vi söker dig som brinner för att coacha och rusta arbetssökande, vi söker dig som har ett driv, engagemang och en vilja att göra skillnad!

Du kan genom ditt egna bolag bli vår underleverantör av stöd och matchningstjänster i ditt lokalområde, du utbildas i våra framgångsrika arbetsmetoder och får de förutsättningar du behöver för att klara utmaningarna du kommer ställas inför.
Vi arbetar idag i socioekonomiskt utsatta områden, där förutsättningar är som allra tuffast, av den enkla anledningen att vi helt enkelt är övertygade om att det är där Sveriges framtid finns! Och vi ska tillsammans ta tillvara på den!

Vill du vara med oss på denna resa, då samhället och arbetsmarknaden gör den största omställningen i modern tid?
Maila oss på info@miljonbemanning.se så hör vi av oss!